Dive Post

De Snorkel cursus van IIFSI is ontwikkelt in samenwerking met Dive Post Zoetermeer en Padi. Professionele snorkel lessen, maar vooral erg leuk voor kinderen. De Snorkel diploma’s zijn een zeer goede voorbereiding op de duiksport. Kinderen vanaf 8 jaar mogen onder begeleiding van een instructeur met perslucht duiken.

Dive Post  is al sinds 1999 actief in de duiksport en heeft twee duikwinkels in de Randstad. Deze zijn centraal gelegen in Valkenburg ZH en Zoetermeer.

PADI staat voor Professional Association of Diving Instructors. Dit is de grootste duikorganisatie in de wereld. Er is een scala aan duikbrevetten te halen bij PADI aangesloten duikscholen. De instructeurs van Dive Post zijn aangesloten bij PADI zodat je brevetten wereldwijd erkend zijn!

De onderwaterwereld is bij veel mensen nagenoeg onbekend, en daarmee zijn deze mensen ook vrijwel niet in aanraking gekomen met het zeeleven. Duiken maakt het mogelijk om het gevarieerde leven onderwater van buitengewoon dichtbij te observeren. De overvloed aan kleurrijke en fascinerende zeedieren die zich tot zeer dichtbij laten benaderen zal iedere beginnende duiker zijn adem benemen.

Maar niet alleen het leven onderwater trekt duikers, ook de omgeving draagt bij aan de rede waarom mensen gaan duiken. Het landschap onderwater zal per duik verschillen. Waar je de ene duik allerlei planten om je heen zal hebben, zo zul je je misschien de andere duik tussen kleurrijk koraal moeten manoeuvreren.

Geen duik zal ooit hetzelfde zijn, maar er zijn veel mogelijkheden om de duiken van extra diversiteit te voorzien. Zo kan er naast de locatie ook op andere aspecten gevarieerd worden. Bijvoorbeeld door het maken van wrakduiken, grotduiken, ijsduiken, stroomduiken of nachtduiken.

Duiken is dus gevarieerd, het laat je kennismaken met de onderwaterwereld, het is spannend en ontspannend tegelijk en elke duik is weer een avontuur. Kortom, een bijzonder mooie sport voor jong en oud.